Bis Homestay

Sumbawa, Sumbawa Besar
Bis Homestay Öne Çıkan Resim
Bis Homestay Dış Mekan
Bis Homestay İç Mekan
Bis Homestay Yerinde Yemek
Bis Homestay Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Bis Homestay
Jalan Raberas Komplek Bukit Indah Kelurahan Seketeng, Sumbawa Besar Sumbawa, Sumbawa Besar

Sumbawa Besar bölgesindeki Bis Homestay konaklamanızda, Dalam Loka ile 2,9 mi (4,6 km) ve Pasar Syketeng ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Amanwana Jeti ile 9,6 mi (15,4 km) ve Moyo Deniz Parkı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Bis Homestay misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 4 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x