Birgit Hotel Le Havre Centre

Upper Normandy, Le Havre
Birgit Hotel Le Havre Centre Öne Çıkan Resim
Birgit Hotel Le Havre Centre Dış Mekan
Birgit Hotel Le Havre Centre İç Mekan
Birgit Hotel Le Havre Centre Kahvaltı
Birgit Hotel Le Havre Centre Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Birgit Hotel Le Havre Centre
Quai Colbert Upper Normandy, Le Havre

Birgit Hotel Le Havre Centre misafirlere Le Havre bölgesinde, plaj yakınında, Vauban Rıhtımı ve Carré des Docks Tiyatrosu ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Honfleur Limanı ile 14,6 mi (23,4 km) ve Appartement Témoin ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x