Birdwood Boutique Estate

Highveld Ridge, Arcadia
Birdwood Boutique Estate Genel
Birdwood Boutique Estate Öne Çıkan Resim
Birdwood Boutique Estate Dış Mekan
Birdwood Boutique Estate Dış Mekan
Birdwood Boutique Estate İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Birdwood Boutique Estate
976 Arcadia Street Tshwane Highveld Ridge, Arcadia

Birdwood Boutique Estate misafirlere Pretoria (Arcadia) bölgesinde, Endonezya Büyükelçiliği ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve İngiliz Yüksek Komiserliği ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tayland Krallığı Büyükelçiliği ile 0,3 mi (0,5 km) ve Pretoria Üniversitesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Ev, 2 Yatak Odası
Room
Kır Evi, Bahçeli
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x