Biohotel Mattlihüs

Allgaeu (bölge), Oberjoch
Biohotel Mattlihüs Genel
Biohotel Mattlihüs Genel
Biohotel Mattlihüs Genel
Biohotel Mattlihüs Genel
Biohotel Mattlihüs Genel
Image More +35 fotoğraf
Biohotel Mattlihüs
Iselerstraße 28 Allgaeu (bölge), Oberjoch

Biohotel Mattlihüs misafirlere Bad Hindelang bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Iseler Teleferiği ve Bergbahnen Hindelang-Oberjoch AG ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tannheimer Tal Vadisi ile 4,7 mi (7,6 km) ve Spieserlifte Ski Resort ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Biohotel Mattlihüs misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde aynı zamanda sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Gallery
Gallery Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x