Bintan SpaVilla Beach Resort

Riau Archipelago, Telukbakau
Bintan SpaVilla Beach Resort Genel
Bintan SpaVilla Beach Resort Genel
Bintan SpaVilla Beach Resort Genel
Bintan SpaVilla Beach Resort Genel
Bintan SpaVilla Beach Resort Genel
Image More +68 fotoğraf
Bintan SpaVilla Beach Resort
Km. 38 Jl. Pantai Trikora Teluk Bakau Riau Archipelago, Telukbakau

Bintan bölgesindeki Bintan SpaVilla Beach Resort misafirlere deniz kıyısında, Trikora Plajı ve Santa Maria Mağarası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Chinese Temple ile 18,6 mi (30 km) ve Penyenget ile 18,6 mi (30 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Beach Front Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Royal Süit, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Exclusive Villa, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x