Bina Maya Yallingup Escape

Güneybatı, Quedjinup
Bina Maya Yallingup Escape Öne Çıkan Resim
Bina Maya Yallingup Escape Dış Mekan
Bina Maya Yallingup Escape Dış Mekan
Bina Maya Yallingup Escape Dış Mekan
Bina Maya Yallingup Escape Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Bina Maya Yallingup Escape
51 Bina Pl Güneybatı, Quedjinup

Busselton (Quedjinup) bölgesindeki Bina Maya Yallingup Escape misafirlere Dunsborough Turizm Danışmanlık Merkezi ve Yallingup Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı tatil evi Geographe Bay ile 9,5 km ve Aravina Estate ile 11,3 km mesafede.

Tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa (One)
Luxury
Luxury Ev, 4 Yatak Odası, Özel Banyo
Luxury
Luxury Villa (Two)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x