Bikini Lodge

South Florida, Miami Beach
Bikini Lodge Genel
Bikini Lodge Genel
Bikini Lodge Öne Çıkan Resim
Bikini Lodge Dış Mekan
Bikini Lodge Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Bikini Lodge
1255 West Ave South Florida, Miami Beach

Miami Beach (Güney Plajı) bölgesindeki Bikini Lodge misafirlere Flamingo Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Lincoln Road Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Colony Theater binası ile 1,5 km (0,9 mil) ve Art Deco Welcome Center ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Bikini Cafe & Beer Garden Bikini Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire
Room
Studio - 2 Queen Beds and 2 Futons

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x