Bigatt Hotel & Restaurant

Paradiso
Bigatt Hotel & Restaurant Öne Çıkan Resim
Bigatt Hotel & Restaurant Dış Mekan
Bigatt Hotel & Restaurant Dış Mekan
Bigatt Hotel & Restaurant Dış Mekan
Bigatt Hotel & Restaurant Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Bigatt Hotel & Restaurant
41 Via Carona , Paradiso

Paradiso bölgesindeki Bigatt Hotel & Restaurant konaklamanızda, Lugano Gölü ve Modern Sanatlar Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Museo d’Arte Moderna ile 1,6 mi (2,6 km) ve Giancarlo ve Danna Olgiati Koleksiyonu ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Locanda Dal Bigatt, Bigatt Hotel & Restaurant misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x