Big Foot Safari Lodge

Wli
Big Foot Safari Lodge Genel
Big Foot Safari Lodge Genel
Big Foot Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Big Foot Safari Lodge Dış Mekan
Big Foot Safari Lodge Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Big Foot Safari Lodge
Agumatsa Wildlife Santuary , Wli

Big Foot Safari Lodge konaklamanızda Wli bölgesinde, Cascade de Womé ile 49,5 km (30,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Uluslararası Eagles' Kilisesi ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x