Bidadari Private Pool Villa

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Bidadari Private Pool Villa Öne Çıkan Resim
Bidadari Private Pool Villa Dış Mekan
Bidadari Private Pool Villa Oda Düzeni
Bidadari Private Pool Villa Oda Düzeni
Bidadari Private Pool Villa Oda Düzeni
Image More +38 fotoğraf
Bidadari Private Pool Villa
Jl.Raya Semer, Banjar Semer GG.Tunjung mekar 58 Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Bidadari Private Pool Villa misafirlere Kerobokan (Banjar Semer) bölgesinde, Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve TAKSU Bali Galerisi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Legian Plajı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimiz için odalarımızda özel havuz ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x