Bianco Riccio Suite Hotel

Salento Yarımadası (bölge), Fasano
Bianco Riccio Suite Hotel Genel
Bianco Riccio Suite Hotel Öne Çıkan Resim
Bianco Riccio Suite Hotel Dış Mekan
Bianco Riccio Suite Hotel Dış Mekan
Bianco Riccio Suite Hotel Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Bianco Riccio Suite Hotel
Via degli Scavi 4 Salento Yarımadası (bölge), Fasano

Bianco Riccio Suite Hotel size Fasano merkezinde, Zoosafari Hayvanat Bahçesi ve Spiagge di Savelletri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel San Domenico Golf Kulübü ile 1,2 mi (2 km) ve Egnazia Tarihi Alanı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Savoldelli Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Royal
Royal Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit, Havuz Manzaralı
Family
Family Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x