Bianco Hotel

Southern Albania, Ksamil
Bianco Hotel Öne Çıkan Resim
Bianco Hotel Dış Mekan
Bianco Hotel Dış Mekan
Bianco Hotel Dış Mekan
Bianco Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Bianco Hotel
Rruga Butrinti Southern Albania, Ksamil

Bianco Hotel misafirlere Ksamil bölgesinde, plaj yakınında, Butrint Ulusal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Blue Eye Spring ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ksamil Adaları ile 1 mi (1,7 km) ve Aynalar Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 69 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x