Bianca's House Hotel Heathrow Airport

South East England, Slough
Bianca's House Hotel Heathrow Airport Genel
Bianca's House Hotel Heathrow Airport Genel
Bianca's House Hotel Heathrow Airport Genel
Bianca's House Hotel Heathrow Airport Genel
Bianca's House Hotel Heathrow Airport Genel
Image More +91 fotoğraf
Bianca's House Hotel Heathrow Airport
19 Torridge Road South East England, Slough

Slough bölgesindeki Bianca's House Hotel Heathrow Airport misafirlere iş merkezinde, Liquid Leisure ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve St. Laurence Kilisesi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Paul Kilisesi (Slough) ile 6 km ve The Old Ticket Hall ile 6,1 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Tudor stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler 2.4 mil içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Danışma, Bahçe Manzaralı
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Danışma, Bahçe Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Danışma, Bahçe Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x