Bhimas Inn

Fort Tondiarpet
Bhimas Inn Öne Çıkan Resim
Bhimas Inn Dış Mekan
Bhimas Inn Dış Mekan
Bhimas Inn İç Mekan
Bhimas Inn İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Bhimas Inn
110 Wall Tax Road Opposite Railway Parcel Office , Fort Tondiarpet

Bhimas Inn misafirlere Chennai merkezinde, Adeeswar Temple ve St. Andrew Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Marina Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve ABD Başkonsolosluğu, Chennai ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x