Bgy Airport House Grassobbio

Grassobbio
Bgy Airport House Grassobbio Genel
Bgy Airport House Grassobbio Öne Çıkan Resim
Bgy Airport House Grassobbio Dış Mekan
Bgy Airport House Grassobbio Dış Mekan
Bgy Airport House Grassobbio Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Bgy Airport House Grassobbio
Via Amerigo Vespucci, 2 , Grassobbio

Bgy Airport House Grassobbio konaklamanızda Grassobbio merkezinde, Oriocenter ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Malpaga Kalesi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Humanitas Gavazzeni Hastanesi ile 7,4 km (4,6 mil) ve Rocca ile 11,3 km (7 mil) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 30 inç düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x