Beverly Hills Luxury Modern Palace

Beverly Hills
Beverly Hills Luxury Modern Palace Öne Çıkan Resim
Beverly Hills Luxury Modern Palace İç Mekan
Beverly Hills Luxury Modern Palace Oda Düzeni
Beverly Hills Luxury Modern Palace Oda Düzeni
Beverly Hills Luxury Modern Palace Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Beverly Hills Luxury Modern Palace
703 N Maple Dr , Beverly Hills

Bu villa size Beverly Hills (The Flats) bölgesinde, Sunset Strip ve Melrose Avenue ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Hollywood Ünlüler Kaldırımı ile 4 mi (6,4 km) ve Universal Studios Hollywood™ Tema Parkı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, Birden Çok Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x