Beverly Hills: Hotel & Business

Antiguo Cuscatlan
Beverly Hills: Hotel & Business Genel
Beverly Hills: Hotel & Business Genel
Beverly Hills: Hotel & Business Genel
Beverly Hills: Hotel & Business Öne Çıkan Resim
Beverly Hills: Hotel & Business Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Beverly Hills: Hotel & Business
Calle Llama del Bosque #7 Poniente Urb Madre Selva , Antiguo Cuscatlan

Antiguo Cuscatlan bölgesindeki Beverly Hills: Hotel & Business misafirlere iş merkezinde, San Salvador ABD Elçiliği ve La Gran Via Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Multiplaza ile 3,9 km (2,4 mil) ve Cuscatlan Stadyumu ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Beverly Hills: Hotel & Business misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 78 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x