Beverly Hills Heights

Güney Tenerife, Los Cristianos
Beverly Hills Heights Genel
Beverly Hills Heights Genel
Beverly Hills Heights Genel
Beverly Hills Heights Öne Çıkan Resim
Beverly Hills Heights Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Beverly Hills Heights
Sierra Nevada 1 Güney Tenerife, Los Cristianos

Beverly Hills Heights misafirlere Arona bölgesinde, plaj yakınında, Siam Parkı ve Playa De Los Tarajales ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Fanabe Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Los Cristianos Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 113 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x