Beverello Rooms

Napoli
Beverello Rooms Öne Çıkan Resim
Beverello Rooms İç Mekan
Beverello Rooms İç Mekan
Beverello Rooms İç Mekan
Beverello Rooms İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Beverello Rooms
Via Salvatore Fusco 16 , Napoli

Beverello Rooms size Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Napoli Limanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Piazza del Plebiscito ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Beverello Rooms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Castel dell'Ovo)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Piazza del Plebiscito)
Room
Üç Kişilik Oda (Capri)
Room
Dört Kişilik Oda (Vesuvio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x