Betutu Bali Villas

Lesser Sunda Islands, Ubud
Betutu Bali Villas Öne Çıkan Resim
Betutu Bali Villas Dış Mekan
Betutu Bali Villas Dış Mekan
Betutu Bali Villas İç Mekan
Betutu Bali Villas İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Betutu Bali Villas
Jl. Hanoman, Gang Anila No. 18 Padangtegal Kelod Lesser Sunda Islands, Ubud

Betutu Bali Villas misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ve Ubud Maymun Ormanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Agung Rai Sanat Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x