Better Life Suites & Studio

Central Valley, Santa Ana
Better Life Suites & Studio Genel
Better Life Suites & Studio Genel
Better Life Suites & Studio Öne Çıkan Resim
Better Life Suites & Studio Dış Mekan
Better Life Suites & Studio Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Better Life Suites & Studio
Calle Alfaro Residencial Arboleda Casa 3 Central Valley, Santa Ana

Better Life Suites & Studio konaklamanızda Santa Ana bölgesinde, Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 12,4 km (7,7 mi) ve Kosta Rika Sanatı Müzesi ile 13,6 km (8,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sabana Parkı ile 13,7 km (8,5 mil) ve Ulusal Tiyatro ile 15,8 km (9,8 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Business Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Design Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x