Beston Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Beston Pattaya Öne Çıkan Resim
Beston Pattaya Dış Mekan
Beston Pattaya Dış Mekan
Beston Pattaya Dış Mekan
Beston Pattaya Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Beston Pattaya
321/11 moo 10 Nongprue Banglamung, South Pattaya Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Beston Pattaya size Pattaya (Güney Pattaya) bölgesinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Pattaya Plajı 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Beston Pattaya misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 231 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pool
Pool Superior
Room
Deluxe Triple room
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x