Best Western Yuvraj

Surat
Best Western Yuvraj Genel
Best Western Yuvraj Genel
Best Western Yuvraj Genel
Best Western Yuvraj Genel
Best Western Yuvraj Genel
Image More +38 fotoğraf
Best Western Yuvraj
Gulambaba Mill Compound Opposite Railway Station , Surat

Best Western Yuvraj misafirlere Surat merkezinde, English Cemetery ve Surya Mandir ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bharthana National Park ile 1,6 mi (2,5 km) ve Surat Kalesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin Hint mutfağı alanında uzman restoranı Parampara misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x