Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou

Fuzhou
Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou Genel
Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou Genel
Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou Genel
Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou Öne Çıkan Resim
Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou Yerinde Yemek
Image More +51 fotoğraf
Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou
82 Shutang Road Gulou District , Fuzhou

Best Western Premier Fortune Hotel Fuzhou misafirlere Fuzhou (Gulou) bölgesinde, Kaplıca Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fuzhou Kaiyuan Temple ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fujian Museum ile 1,5 mi (2,5 km) ve Ta Lane ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı View misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

200 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x