Best Western Plus Ocean City

Doğu Maryland, Ocean City
Best Western Plus Ocean City Genel
Best Western Plus Ocean City Genel
Best Western Plus Ocean City Öne Çıkan Resim
Best Western Plus Ocean City Dış Mekan
Best Western Plus Ocean City Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Best Western Plus Ocean City
6007 Coastal Hwy Doğu Maryland, Ocean City

Best Western Plus Ocean City misafirlere Ocean City (Midtown Ocean City) bölgesinde, Ocean City Boardwalk ve Mallard Run Recreation Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ocean City Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Roland E. Powell Kongre Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Öğle yemeği için Sea Bay Cafe ideal, bu restoranı Amerika mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

92 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ocean City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Balkon (Walk-in Shower;with Sofabed)
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Veranda
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon (Shower Only)
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Balkon (Shower Only)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon (Shower Only;with Sofabed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x