Best Western La Vista Pathankot

Pathankot
Best Western La Vista Pathankot Genel
Best Western La Vista Pathankot Genel
Best Western La Vista Pathankot Genel
Best Western La Vista Pathankot Genel
Best Western La Vista Pathankot Genel
Image More +100 fotoğraf
Best Western La Vista Pathankot
Patel Chowk , Pathankot

Best Western La Vista Pathankot konaklamanızda Pathankot bölgesinde, Nagni Mata Tapınağı ile 15 km (9,3 mi) ve Nurpur Kalesi ile 25,6 km (15,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Ranjit Sagar Barajı ile 28,7 km (17,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 30 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pathankot bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x