BeSt Hotel and Restaurant complex

Batı Ukrayna, Dunaivtsi
BeSt Hotel and Restaurant complex Genel
BeSt Hotel and Restaurant complex Genel
BeSt Hotel and Restaurant complex Öne Çıkan Resim
BeSt Hotel and Restaurant complex Dış Mekan
BeSt Hotel and Restaurant complex İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
BeSt Hotel and Restaurant complex
Shevchenko Street, 115 Batı Ukrayna, Dunaivtsi

Dunaivtsi bölgesindeki BeSt Hotel and Restaurant complex konaklamanızda, Kamenets-Podol'skiy Botanik Bahçesi ile 22,8 mi (36,8 km) ve Holy Trinity Kilisesi ile 22,9 mi (36,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Ratusha ile 23,1 mi (37,2 km) ve Cathedral of SS Peter & Paul ile 23,1 mi (37,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

x