Beryl Palace Hotel and Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Beryl Palace Hotel and Spa Genel
Beryl Palace Hotel and Spa Genel
Beryl Palace Hotel and Spa Genel
Beryl Palace Hotel and Spa Dış Mekan
Beryl Palace Hotel and Spa Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Beryl Palace Hotel and Spa
173A Hang Bong Hang Bong Ward, Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

Beryl Palace Hotel and Spa konaklamanızda Hanoi merkezinde, Hoa Lo Cezaevi Müzesi ve St. Joseph Katedrali ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hoan Kiem Gölü ile 0,9 km ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 1 km mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Beryl ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Presidential Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x