Bernard l'Hermite Villa

Camp Bestel
Bernard l'Hermite Villa Öne Çıkan Resim
Bernard l'Hermite Villa Oda Düzeni
Bernard l'Hermite Villa Oda Düzeni
Bernard l'Hermite Villa Oda Düzeni
Bernard l'Hermite Villa Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Bernard l'Hermite Villa
Lot 69, Morc Siren View , Camp Bestel

Bu villa misafirlere Pointe Aux Piments bölgesinde, plaj yakınında, Mauritius Akvaryumu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pointe aux Piments Beach ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Trou aux Biches Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Balaclava Beach ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç LED televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x