Berluda Farmhouse & Cottages

Route 62, Oudtshoorn
Berluda Farmhouse & Cottages Genel
Berluda Farmhouse & Cottages Genel
Berluda Farmhouse & Cottages Genel
Berluda Farmhouse & Cottages Genel
Berluda Farmhouse & Cottages Genel
Image More +89 fotoğraf
Berluda Farmhouse & Cottages
Berluda Farm, Schoemanshoek 300m the church Route 62, Oudtshoorn

Berluda Farmhouse & Cottages misafirlere Oudtshoorn (Schoemanshoek) bölgesinde, Karusa Vineyards ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Cango Wildlife Ranch ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Arbeidsgenot ile 14,8 km ve C.P. Nel Müzesi ile 15,1 km mesafede.

Berluda Farmhouse & Cottages misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Oudtshoorn bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit (Honeymoon)
Luxury
Luxury Kır Evi
Family
Family Kır Evi (6)
Room
Luxury Süit
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x