Berlin Art Hotel

Gyumri
Berlin Art Hotel Dış Mekan
Berlin Art Hotel İç Mekan
Berlin Art Hotel İç Mekan
Berlin Art Hotel İç Mekan
Berlin Art Hotel Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Berlin Art Hotel
25 Haghtanaki Avenue , Gyumri

Gyumri bölgesindeki Berlin Art Hotel konaklamanızda, Museum of National Architecture and Urban Life of Gyumri ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gyumri's Central Park ile 0,4 mi (0,7 km) ve Gyumri City Stadyumu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere kayak dolabı, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x