Berkeley Hotels

Hsinchu
Berkeley Hotels Genel
Berkeley Hotels Genel
Berkeley Hotels Genel
Berkeley Hotels Genel
Berkeley Hotels Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Berkeley Hotels
NO. 151 Zhongzheng Rd. , Hsinchu

Berkeley Hotels misafirlere Hsinchu merkezinde, Hsinchu Zheng Ailesi Tapınağı yakınında ve Hsinchu Şehri İtfaiye Müzesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tsing Hua Ulusal Üniversitesi ile 2 mi (3,3 km) ve Hsinchu Yabancı Yardım Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Berkeley Hotels misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x