Berghaus Schroecken

Bregenz Ormanı, Schroecken
Berghaus Schroecken Genel
Berghaus Schroecken Genel
Berghaus Schroecken Genel
Berghaus Schroecken Genel
Berghaus Schroecken Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Berghaus Schroecken
Schroeckbach 129 Bregenz Ormanı, Schroecken

Schroecken bölgesindeki Berghaus Schroecken misafirlere havaalanı bağlantılı, Warth-Schroecken Kayak Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jaegeralp Kayak Teleferiği ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 11,5 mi (18,6 km) ve Damuels-Mellau-Fashina Kayak Merkezi ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x