Berg- und Aktivhotel Edelsberg

Allgaeu (bölge), Bad Hindelang
Berg- und Aktivhotel Edelsberg Öne Çıkan Resim
Berg- und Aktivhotel Edelsberg Dış Mekan
Berg- und Aktivhotel Edelsberg Dış Mekan
Berg- und Aktivhotel Edelsberg Dış Mekan
Berg- und Aktivhotel Edelsberg İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Berg- und Aktivhotel Edelsberg
Am Edelsberg 10 Allgaeu (bölge), Bad Hindelang

Berg- und Aktivhotel Edelsberg misafirlere Bad Hindelang bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Spieserlifte Ski Resort ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Spieserlift ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Tannheimer Tal Vadisi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Iseler Teleferiği ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Restaurant, Berg- und Aktivhotel Edelsberg misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Balkon
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Panoramic
Panoramic Stüdyo, Balkon, Dağ Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x