Berdyansk Otelleri Ara

En uygun Berdyansk otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Berdyansk otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Berdyansk Hakkında

Ukrayna’nın güneydoğusundaki Zaporizha Oblast bölgesinde bulunan Berdiansk şehri, Azak Denizi’nin kuzey kıyısında yer alıyor. 2013 verilerine göre yaklaşık 116 bin kişilik bir nüfusa sahip olan şehir, Ukrayna’nın liman ve endüstri şehri olarak biliniyor. Aynı zamanda çamur banyoları ve iklimsel tedavileri ile bilinen şehir, sağlık tesislerine ev sahipliği yapıyor.

Bitkisel ve hayvansal çeşitliliğin bol olduğu bozkır alanında yer alan Berdiansk, 300’den fazla bitki türünü barındırıyor. Çeşitli memeliler, kuşlar, böcekler ve sürüngenlere rastlanan bölgede, yaban tavşanları, kirpi, sansar, tilki, gelincik ve bozkır kedileri yaşıyor.

Ayrıca göç mevsiminde sayıları artan kaz, kuğu, balıkçıl, ördek, saksağan, martı, karabatak gibi kuşlara da rastlanıyor. Kıyı sularında yunus balıkları görülen bölgede, çeşitli deniz hayvanlarını da görmek mümkün. Şehirde yaz ayları çok sıcak ve kuru geçerken, kış ayları ise ılık ve hafif geçiyor. Berdiansk Körfez kıyısına yerleşmiş olan bölgede, doğal sağlık tesisleri bulunuyor.