Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa

Friendship
Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa Genel
Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa Genel
Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa Genel
Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa Genel
Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa Genel
Image More +131 fotoğraf
Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa
Friendship Bay , Friendship

Bequia Beach Hotel Luxury Resort & Spa konaklamanızda Bequia Adası bölgesinde, plajda, Friendship Bay Plajı yakınında ve Princess Margaret Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Port Elizabeth Limanı ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Bagatelle Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 57 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Plaj Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Classic Oda
Room
Classic Süit, 2 Yatak Odası (Family)
Room
Kır Evi, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Grand Villa, 4 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x