Ben's House

El Maâmoura
Ben's House Öne Çıkan Resim
Ben's House Dış Mekan
Ben's House Dış Mekan
Ben's House Dış Mekan
Ben's House İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Ben's House
Route Nabeul-Korba Lieu dit El Mazraa , El Maâmoura

El Maâmoura bölgesindeki Ben's House misafirlere okyanus kıyısında, Cape Bon ile Maamoura Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Yasmine Hammamet Marinası ile 25,9 mi (41,6 km) ve Nabeul Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ev, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x