Bembengan Ubud Cottage

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Bembengan Ubud Cottage Öne Çıkan Resim
Bembengan Ubud Cottage Dış Mekan
Bembengan Ubud Cottage Dış Mekan
Bembengan Ubud Cottage Yerinde Yemek
Bembengan Ubud Cottage Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Bembengan Ubud Cottage
Jl.Sukma, Gang II Tebesaya Lesser Sunda Islands, Peliatan

Bembengan Ubud Cottage misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Kraliyet Sarayı ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için küçük mutfak olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 21-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x