Belstay Venezia Mestre

Mestre
Belstay Venezia Mestre Genel
Belstay Venezia Mestre Genel
Belstay Venezia Mestre Genel
Belstay Venezia Mestre Genel
Belstay Venezia Mestre Genel
Image More +27 fotoğraf
Belstay Venezia Mestre
Rotonda Romea 1 , Mestre

Belstay Venezia Mestre size Mestre (Marghera) bölgesinde, St. Mark's Meydanı ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Venedik Limanı ile 6,5 mi (10,4 km) ve Piazzale Roma ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Belstay, Belstay Venezia Mestre misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 188 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Superior Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x