BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój

Krynica-Zdroj
BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój Genel
BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój Genel
BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój Genel
BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój Öne Çıkan Resim
BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój Dış Mekan
Image More +111 fotoğraf
BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój
23 Piekna , Krynica-Zdroj

Krynica-Zdroj bölgesindeki BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój misafirlere dağda, Nikifor Museum ve Mt. Parkowa Füniküleri ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Maden Suyu Dolum Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Main Pump Room ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda BELMONTE Hotel Krynica-Zdrój misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 251 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda (superior)
Junior
Junior Suite
Executive
Executive Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x