Belmont Motor Inn

Christchurch
Belmont Motor Inn Öne Çıkan Resim
Belmont Motor Inn Dış Mekan
Belmont Motor Inn Dış Mekan
Belmont Motor Inn Dış Mekan
Belmont Motor Inn Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Belmont Motor Inn
172 Bealey Avenue , Christchurch

Belmont Motor Inn misafirlere Christchurch merkezinde, Bealey Caddesi Alışveriş Bölgesi yakınında ve Southern Cross Hastanesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Lyttelton Limanı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Pegasus House Sağlık Ocağı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Christchurch bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (Unit)
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Suite)
Standard
Standard Stüdyo, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (King Studio Unit)
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Spa Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x