Bellus Rose Pension Hotel

Gyeongju
Bellus Rose Pension Hotel Genel
Bellus Rose Pension Hotel Genel
Bellus Rose Pension Hotel Genel
Bellus Rose Pension Hotel Genel
Bellus Rose Pension Hotel Genel
Image More +48 fotoğraf
Bellus Rose Pension Hotel
107-19, Bukgun-gil , Gyeongju

Bellus Rose Pension Hotel misafirlere Gyeongju bölgesinde, golf sahasına yakın, Seokguram Mağarası ve Gyeongju National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Bomun Gölü ile 0,8 mi (1,3 km) ve Donggung Sarayı ve Wolji Gölü ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer sınırlı saatlerde hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda (Korean Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x