Bellevue Suites - Adults Only

Potters Village
Bellevue Suites - Adults Only Öne Çıkan Resim
Bellevue Suites - Adults Only Dış Mekan
Bellevue Suites - Adults Only İç Mekan
Bellevue Suites - Adults Only Oda Manzaraları
Bellevue Suites - Adults Only Oda Manzaraları
Image More +11 fotoğraf
Bellevue Suites - Adults Only
Bellevue Heights, St. Johns , Potters Village

Potters Village bölgesindeki Bellevue Suites - Adults Only konaklamanızda, Halk Pazarı ve VC Bird Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Dickenson Körfezi Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Hermitage Koyu ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 30-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak, Dağ Manzaralı (Seahorse)
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Tepe Manzaralı, Bahçeli (Starfish)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x