Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux

Italian Alps
Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux Genel
Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux Genel
Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux Genel
Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux Genel
Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux Öne Çıkan Resim
Image More +69 fotoğraf
Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux
Rue Grand Paradis 22 , Italian Alps

Cogne bölgesindeki Bellevue Hotel & Spa Relais & Chateaux misafirlere milli parkta, Gran Paradiso Teleferik İstasyonu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lillaz Şelalesi ile 4,1 km ve Pila Kayak Alanı ile 6 km mesafede.

La Brasserie du Bon Bec yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

39 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 kapalı yüzme havuzu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Süit (Nido degli Angeli)
Room
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dağ Evi
Room
Dağ Evi
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x