Belle Normandy

Notre-dame-du-bessin, Bayeux
Belle Normandy Genel
Belle Normandy Genel
Belle Normandy Öne Çıkan Resim
Belle Normandy Dış Mekan
Belle Normandy Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Belle Normandy
1 Rue des Cordeliers Notre-dame-du-bessin, Bayeux

Belle Normandy size Bayeux merkezinde, Notre-Dame Bayeux Katedrali ile 4 dakika yürüyüş ve Baron Gerard Sanat ve Tarih Müzesi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Omaha Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Normandiya Amerikan Mezarı ve Anıtı ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere çalışma masası sandalyesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Oda
Oda (Avec vue)
Presidential
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x