Belle Epoque B&B

Western Sicily, Trapani
Belle Epoque B&B Öne Çıkan Resim
Belle Epoque B&B İç Mekan
Belle Epoque B&B İç Mekan
Belle Epoque B&B İç Mekan
Belle Epoque B&B İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Belle Epoque B&B
63 Via Passo Enea Western Sicily, Trapani

Belle Epoque B&B misafirlere Trapani bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Vittorio Emanuele ve Triton Çeşmesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trapani Limanı ile 1,3 mi (2 km) ve Villa Regina Margherita Parkı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Belle Epoque B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (LIBERTY)
Dört
Dört Kişilik Oda (TIFFANY)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (FLORIO)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x