Belle Dreams-Residence Indira

Trou aux Biches
Belle Dreams-Residence Indira Öne Çıkan Resim
Belle Dreams-Residence Indira Dış Mekan
Belle Dreams-Residence Indira Dış Mekan
Belle Dreams-Residence Indira Dış Mekan
Belle Dreams-Residence Indira Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Belle Dreams-Residence Indira
Ave Capitaine , Trou aux Biches

Belle Dreams-Residence Indira misafirlere Trou aux Biches bölgesinde, plaj yakınında, Trou aux Biches Plajı ve Maheswarnath 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mont Choisy Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Mauritius Akvaryumu ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Belle Dream Residence misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x