Bella Vista Hotel

Southern Albania, Sarande
Bella Vista Hotel Genel
Bella Vista Hotel Öne Çıkan Resim
Bella Vista Hotel Dış Mekan
Bella Vista Hotel Kahvaltı
Bella Vista Hotel Yerinde Yemek
Image More +49 fotoğraf
Bella Vista Hotel
Rruga Butrinti, Lagjia Nr 1 Southern Albania, Sarande

Saranda bölgesindeki Bella Vista Hotel konaklamanızda Mango Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Butrint Ulusal Parkı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Ksamil Adaları ile 7,1 mi (11,4 km) ve Museum of Archaeology ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda Bella Vista Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple room with Side Sea View
Family
Family Room with Sea View
Double
Double Room with Side Sea View
Quadruple
Quadruple Room with Sea View
Penthouse
Penthouse Apartment
Penthouse
Penthouse Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x