Bella Vista Express Hotel Langkawi

Malezya Yarımadası, Padang Matsirat
Bella Vista Express Hotel Langkawi Genel
Bella Vista Express Hotel Langkawi Öne Çıkan Resim
Bella Vista Express Hotel Langkawi Dış Mekan
Bella Vista Express Hotel Langkawi Dış Mekan
Bella Vista Express Hotel Langkawi İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Bella Vista Express Hotel Langkawi
Jalan Kuala Muda, Padang Matsirat Malezya Yarımadası, Padang Matsirat

Langkawi bölgesindeki Bella Vista Express Hotel Langkawi misafirlere Cenang Alışveriş Merkezi ve Pantai Cenang Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Langkawi Teleferiği ile 11 km (6,8 mil) ve Langkawi Sky Köprüsü ile 12,4 km (7,7 mil) mesafede.

Wings Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 73 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x