Believe Caribbean Apartments

Bridgetown
Believe Caribbean Apartments Öne Çıkan Resim
Believe Caribbean Apartments Dış Mekan
Believe Caribbean Apartments Dış Mekan
Believe Caribbean Apartments Yerinde Yemek
Believe Caribbean Apartments Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Believe Caribbean Apartments
9 Bay Gardens Beckles Road , Bridgetown

Believe Caribbean Apartments misafirlere Bridgetown bölgesinde, plaj yakınında, Carlisle Koyu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Barbados Müzesi ve Tarih Derneği ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Rockley Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Believe Caribbean Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Economy Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x